Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Peab ska uppföra en bostadsfastighet om 15 våningar i Esbo, Finland

Byggbolaget Peab har fått i uppdrag att bygga en bostadsfastighet med 15 våningar i Esbo i Finland. Beställare är NREP och ordervärdet uppgår till 46 miljoner euro, framgår det av ett pressmeddelande.

Fastigheten ska uppföras enligt konceptet Noli Studios som beskrivs som ett flexibelt boende med hotelliknande bekvämligheter. Antalet lägenheter uppgår till 400 stycken, därtill ska även gemensamhetsytor som gym, bastu, sociala ytor samt en lokal matbutik byggas. Vidare förklaras också miljö- och klimatfrågor genomsyra projektet.

- Vi är mycket stolta över att få samarbeta med NREP för att bygga detta konceptboende. Projektet är ett utmärkt komplement till området, samtidigt som hållbarhetstänket i projektet är gediget, kommenterar Jarkko Mattila, enhetschef på Peab Finland.

Bygget är en totalentreprenad och beräknas stå färdigt i slutet av 2023. Det orderanmäls för det tredje kvartalet.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Peab

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du högst sparränta just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella sparräntor för sparkonton för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Peab

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: info@borskollen.se

Betygsätt oss

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 79 % av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2021 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.