Serneke bygger förskola i Borås för 56 miljoner
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Serneke bygger förskola i Borås för 56 miljoner

Byggbolaget Serneke har skrivit avtal med Borås stad om en totalentreprenad för en ny förskola i Sparsör. Ordervärde uppgår till cirka 56 miljoner kronor. Det framgår av ett pressmeddelande.

Förskolan kommer byggas för totalt 120 barn och som en suterrängbyggnad. Den kommer även förses med solcellspaneler.

"Vi ser fram emot att komma i gång att bygga Äventyrets förskola som vi kommer att anpassa efter de omständigheter och förutsättningar som Borås Stad har utgått ifrån. Vi kommer att göra vårt yttersta för att detta ska bli en riktigt bra miljö för kommunens förskoleverksamhet", säger Peter Andersson, arbetschef på Serneke.

Byggstart sker i slutet av mars och förskolan beräknas vara färdig under andra kvartalet 2024. Ordervärde inkluderas för första kvartalet 2023.

💡 Tips från oss på Börskollen

Aktieapp – Högsta betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och över 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Populära ekonominyheter

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: [email protected]

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 72% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2024 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.