Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

SHT:s operative chef Lars Almhem blir tillförordnad vd med omedelbar verkan

Teknikbolaget SHT Smart High-Techs styrelse har kommit överens med vd Thien Laubeck att han avgår som vd omgående. Det framgår av ett pressmeddelande.

"Bolaget befinner sig nu i en spännande och expansiv fas kring produktutveckling, produktionsuppskalning, marknadsföring och försäljning", skriver SHT.

Nuvarande operative chef Lars Almhem blir tillförordnad vd med omedelbar verkan. Han har lång erfarenhet av entreprenörskap, produktion, kvalitet och ledarskap inom svenskt näringsliv.

- Thien Laubeck har betytt mycket och spelat viktig roll för bolagets utveckling. Han har styrt bolaget genom den kritiska start-up fasen med anskaffning av kapital och industrialisering av produktionen samt genomfört expansion i Kina med fullskalig produktionsanläggning. Vi önskar Thien Laubeck lycka till med framtida utmaningar. Samtidigt är styrelsen övertygad om att Lars Almhem kommer att axla rollen som vd och lyfter bolaget till nya framgångar, säger Johan Liu, styrelseordförande för bolaget.

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Nyheter om SHT Smart High-Tech

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien SHT Smart High-Tech

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt