Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Syncro Group lanserar nya Collabsplattformen

Plattformsbolaget Syncro Group förvärvade influencer marketingbolaget Collabs 2021. I dag lanseras Collabs nya SaaS-plattform internationellt. Det framgår av ett pressmeddelande.

Efter förvärvet beslutade Syncro att Collabs skulle vidareutveckla deras tekniska plattform. Drygt ett år senare lanseras nu plattformen i en SaaS-lösning som ska ändra spelreglerna på marknaden.

Plattformen innefattar ett fullskaligt projektverktyg och omfattande databibliotek som automatiskt analyserar hundratals KPIer för varje kampanj. Profiler kommer även kunna scoutas.

Plattformen blir omgående tillgänglig i Sverige, Norge, Finland, Danmark och Nederländerna. Planen är att lansera i resten av Europa och USA.

"Uttrycken "utmana allt" och "gör det enkelt" har varit två centrala ledmotiv för hur vi valt att utveckla den nya funktionaliteten i plattformen. Så här på lanseringsdagen, är jag oerhört stolt över att vi lyckats bygga en teknisk lösning som dels är unik och nyskapande, dels oerhört enkel att nyttja för en slutanvändare", säger Fredrik Grufvisare, vd i Collabs.

❤️ Prenumerera på vårt nyhetsbrev med handplockade nyheter och ladda ner vår app för bolagsbevakning.

Nyheter om Syncro

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Syncro

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt