Syncro Group lanserar nya Collabsplattformen
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Nyheter Finwire / Börskollen

Syncro Group lanserar nya Collabsplattformen

Plattformsbolaget Syncro Group förvärvade influencer marketingbolaget Collabs 2021. I dag lanseras Collabs nya SaaS-plattform internationellt. Det framgår av ett pressmeddelande.

Efter förvärvet beslutade Syncro att Collabs skulle vidareutveckla deras tekniska plattform. Drygt ett år senare lanseras nu plattformen i en SaaS-lösning som ska ändra spelreglerna på marknaden.

Plattformen innefattar ett fullskaligt projektverktyg och omfattande databibliotek som automatiskt analyserar hundratals KPIer för varje kampanj. Profiler kommer även kunna scoutas.

Plattformen blir omgående tillgänglig i Sverige, Norge, Finland, Danmark och Nederländerna. Planen är att lansera i resten av Europa och USA.

"Uttrycken "utmana allt" och "gör det enkelt" har varit två centrala ledmotiv för hur vi valt att utveckla den nya funktionaliteten i plattformen. Så här på lanseringsdagen, är jag oerhört stolt över att vi lyckats bygga en teknisk lösning som dels är unik och nyskapande, dels oerhört enkel att nyttja för en slutanvändare", säger Fredrik Grufvisare, vd i Collabs.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om Syncro

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar. Investeringar innebär risk (se här)

Tips: 50% rabatt hos fondroboten Opti

Dags att komma igång med sparande? Fondroboten Opti erbjuder en populär spartjänst som är perfekt för regelbundet månadssparande. Just nu får nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 automatiskt 50 % rabatt på Optis avgift i 3 månader!

STÄNG X
Populär sparapp – över 500 000 nedladdningar
Många och höga externa omdömen
Högst grad av diversifiering
Perfekt för regelbundet månadssparande
KOM IGÅNG

Nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 får automatiskt 50 procent rabatt på Optis avgift i 3 månader

Populära ekonominyheter

Om aktien Syncro

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt