Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Tethys

Tethys Oil producerade i genomsnitt 9 788 fat per dag i tredje kvartalet

Tethys Oils andel av produktionen på Block 3&4 i Oman, före avräkning av statens andel, uppgick i det tredje kvartalet till 900 491 fat olja, motsvarande en genomsnittlig dagsproduktion om 9 788 fat olja. Det framgår av ett pressmeddelande.

Produktionsandelen efter statens andel, "Net Entitlement", uppgick till 378 742 fat olja, motsvarande 42 procent av den totala produktionen. I tredje kvartalet såldes 420 474 fat olja till ett erhållet oljepris om 107,20 dollar per fat.

Tethys Oil rapporterar sitt tredje kvartal den 8 november, klockan 07.30 Bolaget publicerar sina produktionssiffror varje månad och siffrorna för september rapporterades den 20 oktober.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Tethys Oil

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Tethys Oil

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt