Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Video

Smart solel i sex steg

Lantbruk som satsat på solcellsanläggningar vid rätt tillfälle och räknat med tio års återbetalningstid har fått den halverad med dagens elpriser.

Lars Andrén har föreläst om solenergi i 30 år och i dag är hans tjänster mer efterfrågade än någonsin. Med de höga elpriser vi har i dag är det ett strålande läge att installera solpaneler: ”Men problematiken är att vi inte vet vad som händer i morgon eller om ett eller fem år”, säger Lars Andrén – grundare av Drivkraft. ”Det måste man ta med i sin bedömning när man gör en sådan här investering.” Samtidigt är tekniken under ständig utveckling och förbättrad batteriteknik gör att det går att nyttja mer av energin. Men det gäller ändå att göra sin research. Enligt Andrén är det främst sex faktorer man måste tänka på inför och under installationens gång. - Inventera förutsättningarna - Ta in tre offerter - Besök tre referenser - Anlita godkänd elinstallatör - Prata med Räddningstjänsten och försäkringsbolaget - Gör en slutbesiktning Redaktör: Jonas Frändén ______________________________ Gillar du videon? Prenumerera på EFN på YouTube: https://www.youtube.com/efnekonomikanalen?sub_confirmation=1 Besök gärna http://www.efn.se för mer av vårt innehåll. Twitter: https://twitter.com/efntv och https://twitter.com/efnmarknad Facebook: https://www.facebook.com/EFNTV Instagram: https://www.instagram.com/efnekonomikoll/ och https://www.instagram.com/efnaktiekoll/ Linkedin: https://www.linkedin.com/company/efn/.

Videon i sin helhet  Denna källa tillämpar ofta läsvägg för sina artiklarSe hela klippet

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Mest sedda

Senaste nytt