Abelco Investment (ABIG) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Abelco Investment aktie

ABIG  

Abelco Investment Group investerar i tillväxtbolag, särskilt i samband med omstruktureringar. Bolaget investerar huvudsakligen i bolag verksamma inom industri, verkstad och teknik. Investeringar vid omstrukturering och rekonstruktion kan innebära finansiering av ackordslikvid och nytt rörelsekapital. Abelco Investment Group har sitt huvudkontor i Stockholm.

Abelco Investment tillhör sektorn Finans & Fastighet och branschen Investmentbolag. Bolaget har ett börsvärde på 178 MSEK, en omsättning på 16 MSEK och med ett resultat på 101 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Abelco Investment

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Abelco Investment (ABIG) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Abelco Investment aktie handlas på börsen i Sverige, på listan NGM, och med tickern ABIG. Aktien har ett P/E-tal på 1.8 och P/S-tal på 15.3 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Abelco Investment utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Abelco Investment Avanza – se aktiekurs idag

Se Abelco Investment senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Abelco Investment – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Abelco Investment.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Abelco Investment.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Abelco Investment

Abelco Investment

TickerABIG
ListaNGM
LandSverige
SektorFinans & Fastighet
BranschInvestmentbolag
Börsvärde178 MSEK
Omsättning16 MSEK
Vinst101 MSEK
P/E1.8
P/S15.3

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Abelco Investment

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Abelco Investment? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter