Kontigo Care (KONT) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Kontigo Care aktie

KONT  

Kontigo Care är ett svenskt forskningsbolag inriktat mot att erbjuda digitala lösningar inom beroendevård. Bolaget har utvecklad en plattform för digital mobilvård som möjliggör diagnos, vård och eftervård av personer med alkoholberoende. Produkterna säljs via varumärkena TripleA och TripleG. Bolaget grundades år 2013 och har sitt huvudkontor i Uppsala.

Kontigo Care tillhör sektorn Hälsovård och branschen Hälsovård & Hjälpmedel. Bolaget har ett börsvärde på 132 MSEK, en omsättning på 20 MSEK och med ett resultat på -1 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Kontigo Care

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Kontigo Care (KONT) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Kontigo Care aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern KONT. Aktien har ett P/E-tal på -111 och P/S-tal på 5.8 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Kontigo Care utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Kontigo Care Avanza – se aktiekurs idag

Se Kontigo Care senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Kontigo Care – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Kontigo Care.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Kontigo Care.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Kontigo Care

Kontigo Care

TickerKONT
ListaFirst North
LandSverige
SektorHälsovård
BranschHälsovård & Hjälpmedel
Börsvärde132 MSEK
Omsättning20 MSEK
Vinst-1 MSEK
P/E-111
P/S5.8

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Kontigo Care

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Kontigo Care? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter