ALK-Abello (DK) (ALK B) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

ALK-Abello (DK) aktie

ALK B  

AlK- Abelló är en utvecklare av allergi- och immunterapi. Verksamhet innehas på global nivå och produkterna säljs både som vaccin och tablettform. En stor del av verksamheten består av forskning och utveckling inom arbetsområdet, där bolaget aktivt arbetar med diagnostisering och behandling av återkommande allergibesvär. Bolaget grundades 1923 och har sitt huvudkontor i Hørsholm.

ALK-Abello (DK) tillhör sektorn Hälsovård och branschen Läkemedel. Bolaget har ett börsvärde på 29 828 MDKK, en omsättning på 3 363 MDKK och med ett resultat på 66 MDKK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien ALK-Abello (DK)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper ALK-Abello (DK) (ALK B) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

ALK-Abello (DK) aktie handlas på börsen i Danmark, på listan Large Cap, och med tickern ALK B. Aktien har ett P/E-tal på 451.9 och P/S-tal på 8.4 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

ALK-Abello (DK) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

ALK-Abello (DK) Avanza – se aktiekurs idag

Se ALK-Abello (DK) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter ALK-Abello (DK) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien ALK-Abello (DK).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i ALK-Abello (DK).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om ALK-Abello (DK)

ALK-Abello (DK)

TickerALK B
ListaLarge Cap
LandDanmark
SektorHälsovård
BranschLäkemedel
Börsvärde29 828 MDKK
Omsättning3 363 MDKK
Vinst66 MDKK
P/E451.9
P/S8.4

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien ALK-Abello (DK)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om ALK-Abello (DK)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter