Swedish Orphan Biovitrum (SOBI) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Swedish Orphan Biovitrum aktie

SOBI  

Swedish Orphan Biovitrum, även kända under namnet Sobi, är ett internationellt läkemedelsbolag. Störst inriktning återfinns inom tillhandahållandet av innovativa behandlingar och service för patienter med sällsynta sjukdomar. Produkterna fokuserar på inflammationssjukdomar och genetiska sjukdomar. Sobi marknadsför även särskilda specialist- och särläkemedel. Huvudkontoret ligger i Stockholm.

Swedish Orphan Biovitrum tillhör sektorn Hälsovård och branschen Läkemedel. Bolaget har ett börsvärde på 41 555 MSEK, en omsättning på 15 622 MSEK och med ett resultat på 2 759 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Swedish Orphan Biovitrum

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Swedish Orphan Biovitrum (SOBI) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Swedish Orphan Biovitrum aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Large Cap, och med tickern SOBI. Aktien har ett P/E-tal på 15.1 och P/S-tal på 2.9 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Swedish Orphan Biovitrum utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Swedish Orphan Biovitrum Avanza – se aktiekurs idag

Se Swedish Orphan Biovitrum senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Swedish Orphan Biovitrum – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Swedish Orphan Biovitrum.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Swedish Orphan Biovitrum.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Swedish Orphan Biovitrum

Swedish Orphan Biovitrum

TickerSOBI
ListaLarge Cap
LandSverige
SektorHälsovård
BranschLäkemedel
Börsvärde41 555 MSEK
Omsättning15 622 MSEK
Vinst2 759 MSEK
P/E15.1
P/S2.9

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Swedish Orphan Biovitrum

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Swedish Orphan Biovitrum? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter