Axolot Solutions (AXOLOT) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Axolot Solutions aktie

AXOLOT  

Axolot Solutions Holding är verksamma inom miljöteknik. Idag är bolaget specialiserade mot att erbjuda industriell vattenrening. Tekniken utgår ifrån bolagets egenpatenterade lösning och innefattar huvudsakligen rening av skadliga kemiska ämnen i olika industriella processer. Lösningarna används bland aktörer inom pappersindustrin, gruvindustrin samt tillverkningsindustrin. Huvudkontoret ligger i Helsingborg.

Axolot Solutions tillhör sektorn Industri och branschen Energi & Återvinning. Bolaget har ett börsvärde på 130 MSEK, en omsättning på 6 MSEK och med ett resultat på -18 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Axolot Solutions

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Axolot Solutions (AXOLOT) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Axolot Solutions aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern AXOLOT. Aktien har ett P/E-tal på -7.2 och P/S-tal på 33 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Axolot Solutions utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Axolot Solutions Avanza – se aktiekurs idag

Se Axolot Solutions senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Axolot Solutions – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Axolot Solutions.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Axolot Solutions.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Axolot Solutions

Axolot Solutions

TickerAXOLOT
ListaFirst North
LandSverige
SektorIndustri
BranschEnergi & Återvinning
Börsvärde130 MSEK
Omsättning6 MSEK
Vinst-18 MSEK
P/E-7.2
P/S33

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Axolot Solutions

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Axolot Solutions? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter