Bouvet (NO) (BOUV) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Bouvet (NO) aktie

🔔 Skapa bevakning

BOUV  

Bouvet är ett norskt konsultbolag. Idag erbjuder bolaget ett brett utbud av IT-lösningar, konsulttjänster, systemutveckling och integration, rådgivning samt projektledning. Bolagets kunder återfinns inom ett flertal branschsektorer samt inom privat- och offentlig sektor. Störst marknad återfinns nom Norge samt resterande Norden. Bolaget etablerades under 2002 och har sitt huvudkontor i Oslo.

Bouvet (NO) tillhör sektorn Informationsteknik och branschen IT-Konsulter. Bolaget har ett börsvärde på 7 432 MNOK, en omsättning på 2 209 MNOK och med ett resultat på 249 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Bouvet (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Bouvet (NO) (BOUV) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Bouvet (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan Oslo Bors, och med tickern BOUV. Aktien har ett P/E-tal på 29.5 och P/S-tal på 2.9 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Bouvet (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Bouvet (NO) senaste utdelning är 2.2 NOK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 3.1% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Bouvet (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se Bouvet (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Bouvet (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Bouvet (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Bouvet (NO).

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag

Mer om Bouvet (NO)

Bouvet (NO)

TickerBOUV
ListaOslo Bors
LandNorge
SektorInformationsteknik
BranschIT-Konsulter
Börsvärde7 432 MNOK
Omsättning2 209 MNOK
Vinst249 MNOK
P/E29.5
P/S2.9
Utdelning2.2 NOK
Direktavkastning3.1%

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Bouvet (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Bouvet (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter