Crowdstrike (CRWD) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Crowdstrike aktie

CRWD  

CrowdStrike Holdings är ett IT-företag som utvecklar datasäkerhetslösningar. Bolaget erbjuder en molnbaserad säkerhetslösning som skyddar de flesta arbetsmiljöer på plats, nätverk eller molnbaserade system. Dessutom är skyddet tillämpbart på bärbara datorer, stationära datorer, servrar, virtuella maskiner och IoT-enheter. Störst verksamhet återfinns inom den nordamerikanska marknaden.

Mer om aktien Crowdstrike

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Crowdstrike (CRWD) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Crowdstrike utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Crowdstrike Avanza – se aktiekurs idag

Se Crowdstrike senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Crowdstrike – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Crowdstrike.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Crowdstrike.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera

Mer om Crowdstrike

Crowdstrike

TickerCRWD
LandUSA

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Crowdstrike

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Crowdstrike? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter