Starbreeze B (STAR B) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Starbreeze B aktie

🔔 Skapa bevakning

STAR B  

Starbreeze är en spelutvecklare. Bolaget utvecklar spel i flera genre och innefattar vanligtvis action och underhållning. Spelen vidaresäljs under olika varumärken där de mer kända inkluderar Antisphere, Psychonauts och Knights of the Temple. En stor del i utvecklingsfasen utförs i samarbete med internationella spelförläggare. Störst verksamhet återfinns inom Europa och Nordamerika. Bolagets huvudkontor ligger i Stockholm.

Starbreeze B tillhör sektorn Sällanköpsvaror och branschen Gaming & Spel. Bolaget har ett börsvärde på 901 MSEK, en omsättning på 254 MSEK och med ett resultat på -106 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Starbreeze B

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Starbreeze B (STAR B) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Starbreeze B aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Small Cap, och med tickern STAR B. Aktien har ett P/E-tal på -8.5 och P/S-tal på 7.2 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Starbreeze B utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Starbreeze B Avanza – se aktiekurs idag

Se Starbreeze B senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Starbreeze B – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Starbreeze B.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Starbreeze B.

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Starbreeze B

Starbreeze B

TickerSTAR B
ListaSmall Cap
LandSverige
SektorSällanköpsvaror
BranschGaming & Spel
Börsvärde901 MSEK
Omsättning254 MSEK
Vinst-106 MSEK
P/E-8.5
P/S7.2

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Starbreeze B

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Starbreeze B? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter