Stillfront (SF) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Stillfront aktie

🔔 Skapa bevakning

SF  

Stillfront Group är ett svenskt bolag inom spelutveckling med fokus på free-to-play-segmentet. Bolaget har en diversifierad spelportfölj och specialiserar sig på spel med långa livscykler och lojala användare. Stillfront Group består av spelstudios verksamma i olika länder och bolagets huvudmarknader är Europa, USA och MENA. Exempel på spelstudios som bolaget äger inkluderar Goodgame Studios, Kixeye och Storm8. Bolagets huvudkontor ligger i Stockholm.

Stillfront tillhör sektorn Sällanköpsvaror och branschen Gaming & Spel. Bolaget har ett börsvärde på 24 136 MSEK, en omsättning på 2 483 MSEK och med ett resultat på 610 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Stillfront

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Stillfront (SF) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Stillfront aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Large Cap, och med tickern SF. Aktien har ett P/E-tal på 39.6 och P/S-tal på 4.6 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Stillfront utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Stillfront Avanza – se aktiekurs idag

Se Stillfront senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Stillfront – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Stillfront.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Stillfront.

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Stillfront

Stillfront

TickerSF
ListaLarge Cap
LandSverige
SektorSällanköpsvaror
BranschGaming & Spel
Börsvärde24 136 MSEK
Omsättning2 483 MSEK
Vinst610 MSEK
P/E39.6
P/S4.6

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Stillfront

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Stillfront? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter