Compare-IT (COMPIT) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Compare-IT aktie

🔔 Skapa bevakning

COMPIT  

Compare-IT är ett svenskt teknikbolag som utvecklar, producerar och marknadsför lösningar för smarta hem. Compare-IT har utvecklat förprogrammerade styrsystem för hem och kommersiella fastigheter som kan levereras i kompletta elcentraler eller styr-automatikskåp. Compare-IT kombinerar en fast installation med trådlös komplettering för flexibilitet med en molnplattform för integration av ny funktionalitet. Styrning och övervakning sker via bolagets egenutvecklade App. Compare-IT grundades 2005 och har sitt huvudkontor i Lund.

Compare-IT tillhör sektorn Informationsteknik och branschen Säkerhet & Bevakning. Bolaget har ett börsvärde på 35 MSEK, en omsättning på 4 MSEK och med ett resultat på -6 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Compare-IT

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Compare-IT (COMPIT) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Compare-IT aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Spotlight, och med tickern COMPIT. Aktien har ett P/E-tal på -5.9 och P/S-tal på 5.2 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Compare-IT utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Compare-IT Avanza – se aktiekurs idag

Se Compare-IT senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Compare-IT – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Compare-IT.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Compare-IT.

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Compare-IT

Compare-IT

TickerCOMPIT
ListaSpotlight
LandSverige
SektorInformationsteknik
BranschSäkerhet & Bevakning
Börsvärde35 MSEK
Omsättning4 MSEK
Vinst-6 MSEK
P/E-5.9
P/S5.2

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Compare-IT

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Compare-IT? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter