Curasight (DK) (CURAS) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Curasight (DK) aktie

🔔 Skapa bevakning

CURAS  

Curasight A/S är ett kliniskt fas II-bolag som bygger på mer än ett decennium av forskning vid Rigshospitalet och Köpenhamns universitet. Tillsammans med ett vetenskapligt team har professor Andreas Kjaer utvecklat konceptet för PET-avbildning baserat på receptorn (uPAR), en känd biomarkör för canceraggressivitet. Konceptet ligger till grund för Curasights teknologi, uTRACE® som kan identifiera cancer och tumörers aggressivitet (tumörinvasion och formation av cancermetastaser). Genom denna avbildning underlättar Curasights teknologi både diagnos och valet av cancerbehandling. Härutöver har Curasight utvecklat en ny behandling av hjärncancer som kombinerar målsökande radioterapi uTREAT® (terapi) med uTRACE® (diagnostik), tekniken kallas Theranostics, vilken förväntas kunna upptäcka och behandla hjärncancer och metastaser på ett mycket mer skonsamt och effektivt sätt än dagens metod för extern strålterapi. uTRACE® kommer noggrant att söka och binda specifikt till cancercellerna och förutsäga var cancerstrålningsbehandlingen, uTREAT®, kommer att binda och bekämpa cancercellerna. Curasight är under september 2020 aktuella med en börsnotering av bolagets aktie, en IPO på marknadsplatsen Spotlight.

Curasight (DK) tillhör sektorn Hälsovård och branschen Läkemedel.

Mer om aktien Curasight (DK)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Curasight (DK) (CURAS) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Curasight (DK) aktie handlas på börsen i Danmark, på listan Spotlight, och med tickern CURAS.

Curasight (DK) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Curasight (DK) Avanza – se aktiekurs idag

Se Curasight (DK) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Curasight (DK) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Curasight (DK).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Curasight (DK).

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Curasight (DK)

Curasight (DK)

TickerCURAS
ListaSpotlight
LandDanmark
SektorHälsovård
BranschLäkemedel
Börsvärde420 MDKK
Vinst-7 MDKK
P/E-62.3

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Curasight (DK)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Curasight (DK)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter