Curasight (DK) - Nyheter, insynshandel och pressmeddelanden
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:

Vad är Curasight (DK)?

Curasight (DK)

Curasight A/S är ett kliniskt fas II-bolag som bygger på mer än ett decennium av forskning vid Rigshospitalet och Köpenhamns universitet. Tillsammans med ett vetenskapligt team har professor Andreas Kjaer utvecklat konceptet för PET-avbildning baserat på receptorn (uPAR), en känd biomarkör för canceraggressivitet. Konceptet ligger till grund för Curasights teknologi, uTRACE® som kan identifiera cancer och tumörers aggressivitet (tumörinvasion och formation av cancermetastaser). Genom denna avbildning underlättar Curasights teknologi både diagnos och valet av cancerbehandling. Härutöver har Curasight utvecklat en ny behandling av hjärncancer som kombinerar målsökande radioterapi uTREAT® (terapi) med uTRACE® (diagnostik), tekniken kallas Theranostics, vilken förväntas kunna upptäcka och behandla hjärncancer och metastaser på ett mycket mer skonsamt och effektivt sätt än dagens metod för extern strålterapi. uTRACE® kommer noggrant att söka och binda specifikt till cancercellerna och förutsäga var cancerstrålningsbehandlingen, uTREAT®, kommer att binda och bekämpa cancercellerna. Curasight är under september 2020 aktuella med en börsnotering av bolagets aktie, en IPO på marknadsplatsen Spotlight.
Visa hela beskrivningen
Bildkälla:
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Nyhet | Finwire / Börskollen

Curasight börjar idag handlas på Spotlight

Danska forskningsbolaget Curasight börjar idag den 8 oktober att handlas på Spotlight Stock Market.

Curasight (DK)
08 Oct 2020 05:00

Du har väl inte missat våra bolagssidor?

Här hittar du allt om ett enskilt bolag. Utöver nyheter, videos, blogginlägg och insynshandel så hittar du även nyckeltal och bra relaterade länkar till bolagens hemsida men även direktlänkar till verktyg för analys m.m.

Vi har inte hittat några nyheter än.

Om Curasight (DK)

Curasight (DK)

Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners
TickerCURAS
ListaSpotlight
LandDanmark
SektorHälsovård
BranschLäkemedel
Börsvärde559 MDKK

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Curasight (DK)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Curasight (DK)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter