Eddbee aktie | Nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med Eddbee
Bildkälla: Eddbee

Eddbee

Eddbee aktie

Eddbee Group är ett fintechbolag som erbjuder interaktiva plattformar inom olika former av spel, så kallade skill games, för aktie- och sportintresserade. Bolaget genomför just nu en mindre kapitalanskaffningsrunda samt ägarspridning (pre-IPO) för att kunna skala upp verksamheten med det primära siktet inställt på att nå 1 miljon användare globalt. Ambitionen är att börsnotera bolagets aktie genom en IPO på lämplig marknadsplats under hösten 2021.

Populära spelformat i nya och moderna tappningar

I nuläget erbjuder Eddbee olika former av spel med inslag från aktiemarknaden och sportevenemang. Ett exempel är det egenutvecklade spelet Börstipset, en “13 Competition”, som bäst kan liknas vid det populära Stryktipset - med skillnaden att utfallet i en uppsättning fotbollsmatcher istället byts ut mot en uppsättning aktier och deras prestation/avkastning.

Bolaget har ambitionen att attrahera en stor och aktiv användarbas med ett brinnande intresse för aktiemarknaden, sport, fantasy sport, e-sport samt spel och underhållning och på sikt är planen att väva ihop allt i ett ekosystem, som även erbjuder olika former av digitala banktjänster, så kallad neobanking.
Visa hela beskrivningen
Bildkälla: Eddbee
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Eddbee

Eddbee

Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners
LandSverige
BranschFintech

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Eddbee

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Eddbee? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter