Eddbee aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Eddbee aktie

 

Eddbee Group är ett fintechbolag som erbjuder interaktiva plattformar inom olika former av spel, så kallade skill games, för aktie- och sportintresserade. I nuläget erbjuder Eddbee olika former av spel med inslag från aktiemarknaden och sportevenemang. Bolaget har ambitionen att attrahera en stor och aktiv användarbas med ett brinnande intresse för aktiemarknaden, sport, fantasy sport, e-sport samt spel och underhållning och på sikt är planen att väva ihop allt i ett ekosystem, som även erbjuder olika former av digitala banktjänster, så kallad neobanking.

Mer om aktien Eddbee

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Eddbee aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Eddbee utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Nyheter Eddbee – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Eddbee.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Eddbee.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera

Mer om Eddbee

Eddbee

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Eddbee

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Eddbee? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter