FastPassCorp (DK) (FASTPC) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

FastPassCorp (DK) aktie

FASTPC  

FastPassCorp är ett IT-bolag. Idag tillhandahåller bolaget identitets- och säkerhetslösningar, särskilt inriktat mot skyddandet av lösenord från intrång. Utöver kärnverksamheten erbjuds projektutveckling och utbildning inom arbetsområdet. Kunderna återfinns bland små - och medelstora bolag, där tjänsterna levereras på global nivå via olika samarbetspartners. Bolaget grundades 2000 och har sitt huvudkontor i Gladsaxe.

FastPassCorp (DK) tillhör sektorn Informationsteknik och branschen Säkerhet & Bevakning. Bolaget har ett börsvärde på 57 MDKK, en omsättning på 7 MDKK och med ett resultat på -0 MDKK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien FastPassCorp (DK)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper FastPassCorp (DK) (FASTPC) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

FastPassCorp (DK) aktie handlas på börsen i Danmark, på listan First North, och med tickern FASTPC. Aktien har ett P/E-tal på -335.4 och P/S-tal på 8.7 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

FastPassCorp (DK) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

FastPassCorp (DK) Avanza – se aktiekurs idag

Se FastPassCorp (DK) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter FastPassCorp (DK) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien FastPassCorp (DK).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i FastPassCorp (DK).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om FastPassCorp (DK)

FastPassCorp (DK)

TickerFASTPC
ListaFirst North
LandDanmark
SektorInformationsteknik
BranschSäkerhet & Bevakning
Börsvärde57 MDKK
Omsättning7 MDKK
Vinst-0 MDKK
P/E-335.4
P/S8.7

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien FastPassCorp (DK)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om FastPassCorp (DK)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter