Electrolux Professional B (EPRO B) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Electrolux Professional B aktie

EPRO B  

Electrolux Professional är en global leverantör av professionell utrustning inom storkök, dryck och tvätt. Produktutbudet inkluderar ugnar, kylskåp, diskmskiner, kaffebryggare, tvättmaskiner, torktumlare samt service och specialprodukter och relaterade tillbehör. Bolagets produkter tillverkas vid flertalet anläggningar runt om i världen. Kunderna återfinns bland restauranger, hotell, hälso- och sjukvård, skolor och andra serviceinrättningar.

Electrolux Professional B tillhör sektorn Sällanköpsvaror och branschen Hemelektronik. Bolaget har ett börsvärde på 17 215 MSEK, en omsättning på 9 070 MSEK och med ett resultat på 174 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Electrolux Professional B

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Electrolux Professional B (EPRO B) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Electrolux Professional B aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Large Cap, och med tickern EPRO B. Aktien har ett P/E-tal på 98.9 och P/S-tal på 2.5 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Electrolux Professional B utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Electrolux Professional B Avanza – se aktiekurs idag

Se Electrolux Professional B senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Electrolux Professional B – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Electrolux Professional B.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Electrolux Professional B.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Electrolux Professional B

Electrolux Professional B

TickerEPRO B
ListaLarge Cap
LandSverige
SektorSällanköpsvaror
BranschHemelektronik
Börsvärde17 215 MSEK
Omsättning9 070 MSEK
Vinst174 MSEK
P/E98.9
P/S2.5

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Electrolux Professional B

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Electrolux Professional B? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter