Sjöstrand Coffee (SCC B) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Sjöstrand Coffee aktie

SCC B  

Sjöstrand Coffee tillverkar och utvecklar espressomaskiner, mjölkskummare och tillhörande kaffekapslar. Visionen är att erbjuda ett bättre ekologiskt alternativ där kapslarna är gjorda av växtfiber istället för det traditionella materialet som består av metallkomponenter. Bolaget har sitt huvudkontor i Ingarö.

Sjöstrand Coffee tillhör sektorn Sällanköpsvaror och branschen Hemelektronik. Bolaget har ett börsvärde på 56 MSEK, en omsättning på 6 MSEK och med ett resultat på -1 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Sjöstrand Coffee

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Sjöstrand Coffee (SCC B) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Sjöstrand Coffee aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Spotlight, och med tickern SCC B. Aktien har ett P/E-tal på -38.2 och P/S-tal på 4.3 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Sjöstrand Coffee utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Sjöstrand Coffee Avanza – se aktiekurs idag

Se Sjöstrand Coffee senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Sjöstrand Coffee – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Sjöstrand Coffee.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Sjöstrand Coffee.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Sjöstrand Coffee

Sjöstrand Coffee

TickerSCC B
ListaSpotlight
LandSverige
SektorSällanköpsvaror
BranschHemelektronik
Börsvärde56 MSEK
Omsättning6 MSEK
Vinst-1 MSEK
P/E-38.2
P/S4.3

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Sjöstrand Coffee

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Sjöstrand Coffee? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter