Free2Move (F2M) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Free2Move aktie

🔔 Skapa bevakning

F2M  

Free2move är en kunskapspartner och IT-konsult inom Proptech (Property Technologies). Bolagets kärnkompetens och erbjudande ligger i att utveckla fastighetsägares uppkoppling och styrning av interna verktyg och befintliga tekniska installationer. Den övergripande plattformen 2Connect kommunicerar med andra plattformar och installerad fastighetsteknik. Detta för att stärka kontrollen och minimera investeringar och antalet verktyg man behöver använda i det dagliga arbetet med sin driftorganisation och fastighetsautomation samt övrig IT-infrastruktur.

Free2Move tillhör sektorn Telekommunikation och branschen Telekomtjänster. Bolaget har ett börsvärde på 27 MSEK, en omsättning på 4 MSEK och med ett resultat på -10 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Free2Move

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Free2Move (F2M) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Free2Move aktie handlas på börsen i Sverige, på listan NGM, och med tickern F2M. Aktien har ett P/E-tal på -2.6 och P/S-tal på 6.8 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Free2Move utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Free2Move Avanza – se aktiekurs idag

Se Free2Move senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Free2Move – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Free2Move.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Free2Move.

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Free2Move

Free2Move

TickerF2M
ListaNGM
LandSverige
SektorTelekommunikation
BranschTelekomtjänster
Börsvärde27 MSEK
Omsättning4 MSEK
Vinst-10 MSEK
P/E-2.6
P/S6.8

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Free2Move

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Free2Move? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter