Front Ventures (FRNT B) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Front Ventures aktie

FRNT B  

Front Ventures är ett investmentbolag som investerar i tillväxtbolag som behöver kapital och resurser för att ta nästa steg i sin utveckling. Investeringarna sker främst inom fintech. Den gemensamma nämnaren för investeringarna är att det ska finnas potential för snabb och kraftig tillväxt och att bolaget har någon form av eget kassaflöde.

Front Ventures tillhör sektorn Finans & Fastighet och branschen Investmentbolag. Bolaget har ett börsvärde på 79 MSEK, en omsättning på 1 MSEK och med ett resultat på 2 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Front Ventures

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Front Ventures (FRNT B) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Front Ventures aktie handlas på börsen i Sverige, på listan NGM, och med tickern FRNT B. Aktien har ett P/E-tal på 41.9 och P/S-tal på 14.2 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Front Ventures utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Front Ventures Avanza – se aktiekurs idag

Se Front Ventures senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Front Ventures – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Front Ventures.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Front Ventures.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Front Ventures

Front Ventures

TickerFRNT B
ListaNGM
LandSverige
SektorFinans & Fastighet
BranschInvestmentbolag
Börsvärde79 MSEK
Omsättning1 MSEK
Vinst2 MSEK
P/E41.9
P/S14.2

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Front Ventures

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Front Ventures? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter