Gabriel Holding (DK) (GABR) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Gabriel Holding (DK) aktie

GABR  

Gabriel Holding är verksamma inom textilbranschen. Bolaget utvecklar, konstruerar och säljer möbeltyger och tillhörande tjänster. En stor del av verksamheten består av tjänster inom design och konstruktion och utöver levereras affärssystem och konsulttjänster inom produktutveckling. Idag innehas verksamhet globalt med störst koncentration inom den europeiska marknaden. Huvudkontoret ligger i Aalborg.

Gabriel Holding (DK) tillhör sektorn Sällanköpsvaror och branschen Möbler & Inredning. Bolaget har ett börsvärde på 1 331 MDKK, en omsättning på 782 MDKK och med ett resultat på 18 MDKK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Gabriel Holding (DK)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Gabriel Holding (DK) (GABR) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Gabriel Holding (DK) aktie handlas på börsen i Danmark, på listan Mid Cap, och med tickern GABR. Aktien har ett P/E-tal på 72.1 och P/S-tal på 1.9 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Gabriel Holding (DK) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Gabriel Holding (DK) senaste utdelning är 5 DKK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 0.7% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Gabriel Holding (DK) Avanza – se aktiekurs idag

Se Gabriel Holding (DK) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Gabriel Holding (DK) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Gabriel Holding (DK).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Gabriel Holding (DK).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Gabriel Holding (DK)

Gabriel Holding (DK)

TickerGABR
ListaMid Cap
LandDanmark
SektorSällanköpsvaror
BranschMöbler & Inredning
Börsvärde1 331 MDKK
Omsättning782 MDKK
Vinst18 MDKK
P/E72.1
P/S1.9
Utdelning5 DKK
Direktavkastning0.7%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Gabriel Holding (DK)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Gabriel Holding (DK)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter