Nobia (NOBI) aktie | Nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:

Nobia (NOBI)

Nobia aktie

Nobia är ett tillverkningsbolag. Bolaget är specialiserade inom tillverkning och utveckling av kökslösningar. Produkterna vidaresäljs under ett flertal varumärken på den europeiska marknaden och innefattar huvudsakligen Marbodal, Petra och Sigdal. Kunderna består av både privat- och företagskunder. Bolaget var tidigare en del av Stora Enso och bildades under 1996. Huvudkontoret ligger i Stockholm.

Nobia Utdelning

En aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sina innestående tillgångar, från bolaget, till aktieägarna. I de flesta fall är det när bolag likt Nobia går med vinst som de väljer att dela ut en viss del av vinsten. Utdelningen i Nobia är just nu 2 SEK per aktie om man kollar rullande 12 månader vilket innebär en direktavkastning3.2%. Direktavkastningen är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till ett företags aktiekurs.

Nobia Avanza - här hittar du aktien

Aktier kan man i regel köpa direkt hos sin bank och dessutom har de flesta storbankerna bra och lättanvända appar idag för att köpa och sälja aktier som Nobia. Som alternativ finns det mindre, så kallade, nischbanker som t.ex Avanza vilka har blivit väldigt populära när det kommer till aktiehandel senaste åren. Dom har oftast lättanvända appar och tjänster i framkant vilket gör steget till aktiehandel och sparande både lättare men framförallt roligare. Nobia, som verkar inom sällanköpsvarorsektorn och finns på large cap-listan på börsen, hittar du hos Avanza här.
Visa hela beskrivningen
Bildkälla:
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Nyhet | Finwire / Börskollen

Lannebo Småbolag Select ökade 6,9 procent i september - Xvivo annonserade förvärv

Fonden Lannebo Småbolag Select steg 6,9 procent i september, vilket var bättre än fondens jämförelseindex som steg 6,2 procent.

Alimak
Beijer Ref
Bravida
+10
12 Oct 2020 07:39

Du har väl inte missat våra bolagssidor?

Här hittar du allt om ett enskilt bolag. Utöver nyheter, videos, blogginlägg och insynshandel så hittar du även nyckeltal och bra relaterade länkar till bolagens hemsida men även direktlänkar till verktyg för analys m.m.

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Nobia

Nobia

Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners
TickerNOBI
ListaLarge Cap
LandSverige
SektorSällanköpsvaror
BranschMöbler & Inredning
Börsvärde10 697 MSEK
Omsättning13 906 MSEK
Vinst253 MSEK
P/E42.3
P/S0.8
Utdelning2 SEK
Direktavkastning3.2%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Nobia

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Nobia? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter