RugVista (RUG) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

RugVista aktie

RUG  

RugVista Group är verksamma inom detaljhandelsbranschen. Bolaget erbjuder onlineförsäljning av mattor via webbutiker. Utbudet är brett och består utav design- och traditionella mattor under egna varumärken. Via sin plattform erbjuds hemleverans till konsumenter i stora delar av Europa. Kunderna är huvudsakligen privata aktörer runtom den europeiska marknaden. RugVista Group grundades 2005 och har sitt huvudkontor i Limhamn.

RugVista tillhör sektorn Sällanköpsvaror och branschen Möbler & Inredning. Bolaget har ett börsvärde på 3 054 MSEK, en omsättning på 564 MSEK och med ett resultat på 80 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien RugVista

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper RugVista (RUG) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

RugVista aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern RUG. Aktien har ett P/E-tal på 38.2 och P/S-tal på 5.4 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

RugVista utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

RugVista Avanza – se aktiekurs idag

Se RugVista senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter RugVista – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien RugVista.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i RugVista.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om RugVista

RugVista

TickerRUG
ListaFirst North
LandSverige
SektorSällanköpsvaror
BranschMöbler & Inredning
Börsvärde3 054 MSEK
Omsättning564 MSEK
Vinst80 MSEK
P/E38.2
P/S5.4

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien RugVista

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om RugVista? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter