Tourn (TOURN) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Tourn aktie

TOURN  

Tourn International bedriver internetsajten Tourn.se, som sammanlänkar reklamköpare med bloggare. Affärsidén är att förenkla för olika bolag att komma i kontakt med olika sociala medier och att möjliggöra en mer synlig marknadsföring av produkter och/eller tjänster. Utöver har bolaget utvecklat appar som levererar annons- och publiceringslösningar för apputvecklare. Bolaget har huvudkontor i Stockholm.

Tourn tillhör sektorn Sällanköpsvaror och branschen Marknadsföring. Bolaget har ett börsvärde på 208 MSEK, en omsättning på 99 MSEK och med ett resultat på 23 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Tourn

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Tourn (TOURN) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Tourn aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern TOURN. Aktien har ett P/E-tal på 9.1 och P/S-tal på 2.3 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Tourn utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Tourn Avanza – se aktiekurs idag

Se Tourn senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Tourn – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Tourn.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Tourn.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Tourn

Tourn

TickerTOURN
ListaFirst North
LandSverige
SektorSällanköpsvaror
BranschMarknadsföring
Börsvärde208 MSEK
Omsättning99 MSEK
Vinst23 MSEK
P/E9.1
P/S2.3

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Tourn

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Tourn? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter