Novus (NOVU) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Novus aktie

NOVU  

Novus Group International är ett analys- och undersökningsföretag som arbetar heltäckande inom opinion, marknad och strategi med metoder som anpassas efter kundernas behov och målgrupp. Kunderna återfinns i de flesta branscher och organisationer främst i den svenska marknaden men även internationellt. Bolaget grundades 2006 och har sitt huvudkontor i Stockholm.

Novus tillhör sektorn Sällanköpsvaror och branschen Marknadsföring. Bolaget har ett börsvärde på 57 MSEK, en omsättning på 55 MSEK och med ett resultat på 3 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Novus

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Novus (NOVU) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Novus aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Spotlight, och med tickern NOVU. Aktien har ett P/E-tal på 17.7 och P/S-tal på 0.7 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Novus utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Novus senaste utdelning är 0.1 SEK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 1.7% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Novus Avanza – se aktiekurs idag

Se Novus senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Novus – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Novus.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Novus.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Novus

Novus

TickerNOVU
ListaSpotlight
LandSverige
SektorSällanköpsvaror
BranschMarknadsföring
Börsvärde57 MSEK
Omsättning55 MSEK
Vinst3 MSEK
P/E17.7
P/S0.7
Utdelning0.1 SEK
Direktavkastning1.7%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Novus

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Novus? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter