TCM Group (DK) (TCM) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

TCM Group (DK) aktie

🔔 Skapa bevakning

TCM  

TCM Group erbjuder produkter och helhetslösningar för kök, badrum och rumsförvaring. Försäljning bedrivs via ett flertal olika varumärken som vidaresäljs genom bolagets återförsäljare. Exempel på bolagets varumärken inkluderar exempelvis Svane Køkkenet, Tvis Køkkener och Nettoline. Störst verksamhet återfinns på den nordiska marknaden, med huvudkontor i Holstebro.

TCM Group (DK) tillhör sektorn Sällanköpsvaror och branschen Möbler & Inredning. Bolaget har ett börsvärde på 1 470 MDKK, en omsättning på 1 011 MDKK och med ett resultat på 106 MDKK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien TCM Group (DK)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper TCM Group (DK) (TCM) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

TCM Group (DK) aktie handlas på börsen i Danmark, på listan Mid Cap, och med tickern TCM. Aktien har ett P/E-tal på 13.9 och P/S-tal på 1.4 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

TCM Group (DK) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

TCM Group (DK) senaste utdelning är 13 DKK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 8.8% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

TCM Group (DK) Avanza – se aktiekurs idag

Se TCM Group (DK) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter TCM Group (DK) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien TCM Group (DK).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i TCM Group (DK).

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag

Mer om TCM Group (DK)

TCM Group (DK)

TickerTCM
ListaMid Cap
LandDanmark
SektorSällanköpsvaror
BranschMöbler & Inredning
Börsvärde1 470 MDKK
Omsättning1 011 MDKK
Vinst106 MDKK
P/E13.9
P/S1.4
Utdelning13 DKK
Direktavkastning8.8%

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien TCM Group (DK)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om TCM Group (DK)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter