Arribatec (NO) (ARR) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Arribatec (NO) aktie

🔔 Skapa bevakning

ARR  

Hiddn Solutions är ett IT-bolag som utvecklar, tillverkar och levererar hårdvarubaserad kryptering till försvarsindustrin och övriga nationella institutioner. Tekniken bygger på egenutvecklade algoritmer, där produkterna säljs utifrån bolagets licensierade krypteringsteknik. Produkterna är ämnade för att säkra filer och data på kundernas datorer, hårddiskar, USB samt andra lämpliga enheter som är i riskzonen för cyberintrång. Bolaget etablerades 1998 och har sitt huvudkontor i Oslo.

Arribatec (NO) tillhör sektorn Informationsteknik och branschen Säkerhet & Bevakning. Bolaget har ett börsvärde på 651 MNOK, en omsättning på 20 MNOK och med ett resultat på -55 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Arribatec (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Arribatec (NO) (ARR) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Arribatec (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan OB Match, och med tickern ARR. Aktien har ett P/E-tal på -11.8 och P/S-tal på 1.8 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Arribatec (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Arribatec (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se Arribatec (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Arribatec (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Arribatec (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Arribatec (NO).

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Arribatec (NO)

Arribatec (NO)

TickerARR
ListaOB Match
LandNorge
SektorInformationsteknik
BranschSäkerhet & Bevakning
Börsvärde651 MNOK
Omsättning20 MNOK
Vinst-55 MNOK
P/E-11.8
P/S1.8

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Arribatec (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Arribatec (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter