Arribatec Solutions (NO) (ARR) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Arribatec Solutions (NO) aktie

ARR  

Hiddn Solutions är ett IT-bolag som utvecklar, tillverkar och levererar hårdvarubaserad kryptering till försvarsindustrin och övriga nationella institutioner. Tekniken bygger på egenutvecklade algoritmer, där produkterna säljs utifrån bolagets licensierade krypteringsteknik. Produkterna är ämnade för att säkra filer och data på kundernas datorer, hårddiskar, USB samt andra lämpliga enheter som är i riskzonen för cyberintrång. Bolaget etablerades 1998 och har sitt huvudkontor i Oslo.

Arribatec Solutions (NO) tillhör sektorn Informationsteknik och branschen Säkerhet & Bevakning. Bolaget har ett börsvärde på 634 MNOK, en omsättning på 20 MNOK och med ett resultat på -16 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Arribatec Solutions (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Arribatec Solutions (NO) (ARR) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Arribatec Solutions (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan OB Match, och med tickern ARR. Aktien har ett P/E-tal på -39.7 och P/S-tal på 173.6 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Arribatec Solutions (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Arribatec Solutions (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se Arribatec Solutions (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Arribatec Solutions (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Arribatec Solutions (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Arribatec Solutions (NO).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Arribatec Solutions (NO)

Arribatec Solutions (NO)

TickerARR
ListaOB Match
LandNorge
SektorInformationsteknik
BranschSäkerhet & Bevakning
Börsvärde634 MNOK
Omsättning20 MNOK
Vinst-16 MNOK
P/E-39.7
P/S173.6

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Arribatec Solutions (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Arribatec Solutions (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter