Ice Fish Farm (NO) (IFISH) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Ice Fish Farm (NO) aktie

IFISH  

ICE Fish Farm är ett isländskt bolag som bedriver fiskodling. Utbudet av fisk och skaldjur är brett och inkluderar huvudsakligen lax, som vidaresänds till grossister samt till aktörer inom livsmedelsindustrin. Produkterna säljs under eget varumärke, huvudsakligen runtom den isländska hemmamarknaden, samt norden.

Ice Fish Farm (NO) tillhör sektorn Dagligvaror och branschen Fiskodling. Bolaget har ett börsvärde på 2 263 MNOK, en omsättning på 303 MNOK och med ett resultat på 38 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Ice Fish Farm (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Ice Fish Farm (NO) (IFISH) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Ice Fish Farm (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan Merkur Market, och med tickern IFISH. Aktien har ett P/E-tal på 59.2 och P/S-tal på 8 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Ice Fish Farm (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Ice Fish Farm (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se Ice Fish Farm (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Ice Fish Farm (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Ice Fish Farm (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Ice Fish Farm (NO).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera

Mer om Ice Fish Farm (NO)

Ice Fish Farm (NO)

TickerIFISH
ListaMerkur Market
LandNorge
SektorDagligvaror
BranschFiskodling
Börsvärde2 263 MNOK
Omsättning303 MNOK
Vinst38 MNOK
P/E59.2
P/S8

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Ice Fish Farm (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Ice Fish Farm (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter