Ice Fish Farm (NO) (IFISH) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Ice Fish Farm (NO) aktie

🔔 Skapa bevakning

IFISH  

ICE Fish Farm är ett isländskt bolag som bedriver fiskodling. Utbudet av fisk och skaldjur är brett och inkluderar huvudsakligen lax, som vidaresänds till grossister samt till aktörer inom livsmedelsindustrin. Produkterna säljs under eget varumärke, huvudsakligen runtom den isländska hemmamarknaden, samt norden.

Ice Fish Farm (NO) tillhör sektorn Dagligvaror och branschen Fiskodling. Bolaget har ett börsvärde på 2 214 MNOK, en omsättning på 303 MNOK och med ett resultat på 20 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Ice Fish Farm (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Ice Fish Farm (NO) (IFISH) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Ice Fish Farm (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan Oslo Growth, och med tickern IFISH. Aktien har ett P/E-tal på 111.4 och P/S-tal på 6.9 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Ice Fish Farm (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Ice Fish Farm (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se Ice Fish Farm (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Ice Fish Farm (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Ice Fish Farm (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Ice Fish Farm (NO).

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag

Mer om Ice Fish Farm (NO)

Ice Fish Farm (NO)

TickerIFISH
ListaOslo Growth
LandNorge
SektorDagligvaror
BranschFiskodling
Börsvärde2 214 MNOK
Omsättning303 MNOK
Vinst20 MNOK
P/E111.4
P/S6.9

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Ice Fish Farm (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Ice Fish Farm (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter