SARSYS-ASFT (SARS) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

SARSYS-ASFT aktie

🔔 Skapa bevakning

SARS  

SARSYS-ASFT utvecklar och tillverkar system för trafiksäkerheten på vägar och flygplatser. Bolagets och tredjepartshårdvara samlar in data som ligger till grund för det beslutstöd som dess mjukvara behandlar och visualiserar åt olika intressenter. Bolaget har tre affärsområden - Friktion, väderinformation och beslutstöd och verkar till hög grad internationellt med kunder på samtliga kontinenter. Bolaget har sitt huvudkontor i Köpingebro

SARSYS-ASFT tillhör sektorn Industri och branschen Mätning & Analys. Bolaget har ett börsvärde på 44 MSEK, en omsättning på 84 MSEK och med ett resultat på -2 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien SARSYS-ASFT

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper SARSYS-ASFT (SARS) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

SARSYS-ASFT aktie handlas på börsen i Sverige, på listan NGM, och med tickern SARS. Aktien har ett P/E-tal på -19.2 och P/S-tal på 0.8 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

SARSYS-ASFT utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

SARSYS-ASFT Avanza – se aktiekurs idag

Se SARSYS-ASFT senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter SARSYS-ASFT – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien SARSYS-ASFT.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i SARSYS-ASFT.

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om SARSYS-ASFT

SARSYS-ASFT

TickerSARS
ListaNGM
LandSverige
SektorIndustri
BranschMätning & Analys
Börsvärde44 MSEK
Omsättning84 MSEK
Vinst-2 MSEK
P/E-19.2
P/S0.8

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien SARSYS-ASFT

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om SARSYS-ASFT? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter