Norbit (NO) (NORBT) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Norbit (NO) aktie

🔔 Skapa bevakning

NORBT  

Norbit är ett teknikbolag. Bolaget är specialiserade inom sonarlösningar som används inom den marina sektorn. Tekniken baseras på proprietär teknik och används huvudsakligen för inspektering och kontroll av undervattensmiljöer, 3D-avbildning, samt vid olika systemintegrationer. Utöver erbjuds olika produkter för övervakning, digitala signalbehandlingar, samt högupplösningsdata. Störst verksamhet återfinns inom Nordamerika och Europa, med huvudkontor i Trondheim.

Norbit (NO) tillhör sektorn Industri och branschen Mätning & Analys. Bolaget har ett börsvärde på 1 476 MNOK, en omsättning på 662 MNOK och med ett resultat på 37 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Norbit (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Norbit (NO) (NORBT) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Norbit (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan OB Match, och med tickern NORBT. Aktien har ett P/E-tal på 40.3 och P/S-tal på 2.3 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Norbit (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Norbit (NO) senaste utdelning är 0.3 NOK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 1.2% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Norbit (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se Norbit (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Norbit (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Norbit (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Norbit (NO).

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag

Mer om Norbit (NO)

Norbit (NO)

TickerNORBT
ListaOB Match
LandNorge
SektorIndustri
BranschMätning & Analys
Börsvärde1 476 MNOK
Omsättning662 MNOK
Vinst37 MNOK
P/E40.3
P/S2.3
Utdelning0.3 NOK
Direktavkastning1.2%

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Norbit (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Norbit (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter