Karolinska Development (KDEV) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Karolinska Development aktie

KDEV  

Karolinska Development är ett nordiskt investmentbolag inom life science. Bolaget fokuserar på att identifiera medicinska innovationer och att investera för att skapa och utveckla bolag som vidareutvecklar sådana innovationer till differentierade produkter. Karolinska Developments portfölj består av ett flertal bolag inriktade på att utveckla innovativa behandlingsmetoder för sjukdomar som är livshotande eller funktionsnedsättande och andra medicinska tillstånd.

Karolinska Development tillhör sektorn Finans & Fastighet och branschen Investmentbolag. Bolaget har ett börsvärde på 549 MSEK, en omsättning på 4 MSEK och med ett resultat på -106 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Karolinska Development

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Karolinska Development (KDEV) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Karolinska Development aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Small Cap, och med tickern KDEV. Aktien har ett P/E-tal på -5.2 och P/S-tal på 252.3 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Karolinska Development utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Karolinska Development Avanza – se aktiekurs idag

Se Karolinska Development senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Karolinska Development – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Karolinska Development.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Karolinska Development.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Karolinska Development

Karolinska Development

TickerKDEV
ListaSmall Cap
LandSverige
SektorFinans & Fastighet
BranschInvestmentbolag
Börsvärde549 MSEK
Omsättning4 MSEK
Vinst-106 MSEK
P/E-5.2
P/S252.3

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Karolinska Development

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Karolinska Development? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter