Verkkokauppa.com (FI) (VERK) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Verkkokauppa.com (FI) aktie

VERK  

Verkkokauppa är en hemelektronikkedja. Via bolagets E-handelsplattform erbjuds produkter som används inom datorteknik, hemelektronik, leksaker, spel, sport och barnvårdsprodukter. Kunderna återfinns bland privata aktörer samt företagskunder, huvudsakligen runtom den nordiska hemmamarknaden. Verkkokauppa grundades ursprungligen 1992 och har sitt huvudkontor i Helsingfors.

Verkkokauppa.com (FI) tillhör sektorn Sällanköpsvaror och branschen Detaljhandel. Bolaget har ett börsvärde på 365 MEUR, en omsättning på 514 MEUR och med ett resultat på 16 MEUR under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Verkkokauppa.com (FI)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Verkkokauppa.com (FI) (VERK) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Verkkokauppa.com (FI) aktie handlas på börsen i Finland, på listan Mid Cap, och med tickern VERK. Aktien har ett P/E-tal på 22.8 och P/S-tal på 0.6 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Verkkokauppa.com (FI) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Verkkokauppa.com (FI) senaste utdelning är 0.3 EUR per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 3.4% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Verkkokauppa.com (FI) Avanza – se aktiekurs idag

Se Verkkokauppa.com (FI) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Verkkokauppa.com (FI) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Verkkokauppa.com (FI).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Verkkokauppa.com (FI).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera

Mer om Verkkokauppa.com (FI)

Verkkokauppa.com (FI)

TickerVERK
ListaMid Cap
LandFinland
SektorSällanköpsvaror
BranschDetaljhandel
Börsvärde365 MEUR
Omsättning514 MEUR
Vinst16 MEUR
P/E22.8
P/S0.6
Utdelning0.3 EUR
Direktavkastning3.4%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Verkkokauppa.com (FI)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Verkkokauppa.com (FI)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter