LC-Tec (LCT) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

LC-Tec aktie

LCT  

LC-TEC Holding är ett svenskt teknikbolag. Idag bedriver bolaget verksamhet genom framställningen av LCD-displayer. LCD är en förkortning av Liquid Crystal Display. Utöver framställer bolaget även rangerbromsar, modulatorer, kontroller samt ND Filters. Kunderna återfinns på en global marknad, med störst närvaro på den nordiska. Bolaget har sitt huvudkontor i Borlänge.

LC-Tec tillhör sektorn Informationsteknik och branschen Datorer & Hårdvara. Bolaget har ett börsvärde på 38 MSEK, en omsättning på 21 MSEK och med ett resultat på -3 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien LC-Tec

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper LC-Tec (LCT) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

LC-Tec aktie handlas på börsen i Sverige, på listan NGM, och med tickern LCT. Aktien har ett P/E-tal på -11.1 och P/S-tal på 2.2 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

LC-Tec utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

LC-Tec Avanza – se aktiekurs idag

Se LC-Tec senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter LC-Tec – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien LC-Tec.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i LC-Tec.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om LC-Tec

LC-Tec

TickerLCT
ListaNGM
LandSverige
SektorInformationsteknik
BranschDatorer & Hårdvara
Börsvärde38 MSEK
Omsättning21 MSEK
Vinst-3 MSEK
P/E-11.1
P/S2.2

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien LC-Tec

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om LC-Tec? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter