Medarca aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

 

Medarca förbättrar medicinhanteringen inom äldrevård. Avsaknaden av effektiva system inom äldrevården leder till onödiga kostnader och risker för patienter. Medarca gör så att äldrevården får säkrare medicinhantering, effektivare administration och frigör tid för personalen. Medarca är ett medicinteknikbolag som utvecklar digitala produkter för säker läkemedelshantering inom äldrevård och hemtjänst. Programmeringsbara läkemedelsskåp är en tidsbesparande lösning som garanterar att rätt läkemedel ges till rätt patient vid rätt tid med full spårbarhet.

Mer om aktien Medarca

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Medarca aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Medarca utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Nyheter Medarca – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Medarca.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Medarca.

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag