NEXT Biometrics (NO) (NEXT) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

NEXT Biometrics (NO) aktie

NEXT  

NEXT Biometrics Group är en teknikkoncern. Bolaget specialiserar sig inom utvecklandet av sensorteknik. Idag innehas en upparbetad patenterad sensorteknologi för läsning utav fingeravtryck, som bland annat används som funktion i kort, läsplattor och mobiltelefoner. Verksamhet innehas på global nivå med kontor i Asien, Europa och Nordamerika. Bolaget grundades 2000 och har huvudkontor i Oslo.

NEXT Biometrics (NO) tillhör sektorn Informationsteknik och branschen Biometri. Bolaget har ett börsvärde på 554 MNOK, en omsättning på 84 MNOK och med ett resultat på -84 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien NEXT Biometrics (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper NEXT Biometrics (NO) (NEXT) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

NEXT Biometrics (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan OB Match, och med tickern NEXT. Aktien har ett P/E-tal på -6.6 och P/S-tal på 10.8 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

NEXT Biometrics (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

NEXT Biometrics (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se NEXT Biometrics (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter NEXT Biometrics (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien NEXT Biometrics (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i NEXT Biometrics (NO).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om NEXT Biometrics (NO)

NEXT Biometrics (NO)

TickerNEXT
ListaOB Match
LandNorge
SektorInformationsteknik
BranschBiometri
Börsvärde554 MNOK
Omsättning84 MNOK
Vinst-84 MNOK
P/E-6.6
P/S10.8

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien NEXT Biometrics (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om NEXT Biometrics (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter