Norske Skog (NO) (NSKOG) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Norske Skog (NO) aktie

NSKOG  

Norske skog är verksamma inom skogsindustrin. Bolaget är en tillverkare av diverse produkter för nyhetstidningar, posters samt kontorspapper. Störst verksamhet återfinns inom den nordiska marknaden, men företaget har även produktionsanläggningar runtom den australiensiska marknaden. Kunderna består av diverse företagskunder inom varierande branscher.

Norske Skog (NO) tillhör sektorn Material och branschen Skogsbolag. Bolaget har ett börsvärde på 3 262 MNOK, en omsättning på 12 618 MNOK och med ett resultat på -1 316 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Norske Skog (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Norske Skog (NO) (NSKOG) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Norske Skog (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan OB Match, och med tickern NSKOG. Aktien har ett P/E-tal på -2.5 och P/S-tal på 0.4 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Norske Skog (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Norske Skog (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se Norske Skog (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Norske Skog (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Norske Skog (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Norske Skog (NO).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Norske Skog (NO)

Norske Skog (NO)

TickerNSKOG
ListaOB Match
LandNorge
SektorMaterial
BranschSkogsbolag
Börsvärde3 262 MNOK
Omsättning12 618 MNOK
Vinst-1 316 MNOK
P/E-2.5
P/S0.4

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Norske Skog (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Norske Skog (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter