Latvian Forest (LATF B) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Latvian Forest aktie

LATF B  

Latvian Forest Company är ett svenskt bolag som förvaltar skogsfastigheter i mellersta Lettland. Bolaget ämnar att vara en långsiktig ägare och förvaltar idag över jordbruksmark och övrig mark. Latvian Forest Company etablerades under 2009 och har sitt huvudkontor i Enebyberg.

Latvian Forest tillhör sektorn Material och branschen Skogsbolag. Bolaget har ett börsvärde på 143 MSEK, en omsättning på 13 MSEK och med ett resultat på 9 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Latvian Forest

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Latvian Forest (LATF B) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Latvian Forest aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Spotlight, och med tickern LATF B. Aktien har ett P/E-tal på 15.4 och P/S-tal på 28.4 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Latvian Forest utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Latvian Forest Avanza – se aktiekurs idag

Se Latvian Forest senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Latvian Forest – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Latvian Forest.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Latvian Forest.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Latvian Forest

Latvian Forest

TickerLATF B
ListaSpotlight
LandSverige
SektorMaterial
BranschSkogsbolag
Börsvärde143 MSEK
Omsättning13 MSEK
Vinst9 MSEK
P/E15.4
P/S28.4

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Latvian Forest

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Latvian Forest? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter