Polaris Media (NO) (POL) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Polaris Media (NO) aktie

🔔 Skapa bevakning

POL  

Polaris Media är en mediekoncern. Bolaget äger och driver flera norska tidningar, mediehus och tryckerier. Verksamheten bedrivs utifrån flera dotterbolag med vardera affärsinriktning. Visionen är att vara en aktiv aktör inom den norska marknaden och stärka utbudet, tryckeriproduktionen, samt fortsätta utveckla digitala medietjänster. Polaris Media grundades 2008 och har sitt huvudkontor i Trondheim.

Polaris Media (NO) tillhör sektorn Sällanköpsvaror och branschen Media & Publicering. Bolaget har ett börsvärde på 4 757 MNOK, en omsättning på 2 800 MNOK och med ett resultat på 68 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Polaris Media (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Polaris Media (NO) (POL) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Polaris Media (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan Oslo Bors, och med tickern POL. Aktien har ett P/E-tal på 69.6 och P/S-tal på 1.3 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Polaris Media (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Polaris Media (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se Polaris Media (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Polaris Media (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Polaris Media (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Polaris Media (NO).

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag

Mer om Polaris Media (NO)

Polaris Media (NO)

TickerPOL
ListaOslo Bors
LandNorge
SektorSällanköpsvaror
BranschMedia & Publicering
Börsvärde4 757 MNOK
Omsättning2 800 MNOK
Vinst68 MNOK
P/E69.6
P/S1.3

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Polaris Media (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Polaris Media (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter