QleanAir (QAIR) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

QleanAir aktie

QAIR  

QleanAir Holding är verksamma inom miljösektorn. Bolaget är en utvecklare av tekniska produkter för luftrengöring. Lösningarna är modulbaserade och uthyrs till kunderna över en längre tidsperiod. Produkterna används för inomhusbruk och används huvudsakligen i kommersiella fastigheter, samt runtom industriella aktörer. Verksamhet innehas på global nivå med störst närvaro inom Europa. Huvudkontoret ligger i Solna.

QleanAir tillhör sektorn Industri och branschen Energi & Återvinning. Bolaget har ett börsvärde på 933 MSEK, en omsättning på 497 MSEK och med ett resultat på 67 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien QleanAir

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper QleanAir (QAIR) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

QleanAir aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern QAIR. Aktien har ett P/E-tal på 13.9 och P/S-tal på 1.9 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

QleanAir utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

QleanAir senaste utdelning är 1.3 SEK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 2.1% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

QleanAir Avanza – se aktiekurs idag

Se QleanAir senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter QleanAir – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien QleanAir.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i QleanAir.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om QleanAir

QleanAir

TickerQAIR
ListaFirst North
LandSverige
SektorIndustri
BranschEnergi & Återvinning
Börsvärde933 MSEK
Omsättning497 MSEK
Vinst67 MSEK
P/E13.9
P/S1.9
Utdelning1.3 SEK
Direktavkastning2.1%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien QleanAir

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om QleanAir? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter