Skandia GreenPower (NO) (SKAND) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Skandia GreenPower (NO) aktie

SKAND  

Skandia GreenPower är ett norskt teknikbolag. Bolaget bedriver via flertalet dotterbolag verksamhet inom solenergi. Produktutbudet är brett och inkluderar huvudsakligen solcellspaneler för större privata hus samt kommersiella fastigheter. Utöver huvudverksamheten erbjuds tillhörande kringutrustning samt teknisk support. Störst verksamhet återfinns inom den nordiska marknaden.

Skandia GreenPower (NO) tillhör sektorn Kraftförsörjning och branschen Solkraft. Bolaget har ett börsvärde på 222 MNOK, en omsättning på 234 MNOK och med ett resultat på -3 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Skandia GreenPower (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Skandia GreenPower (NO) (SKAND) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Skandia GreenPower (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan Merkur Market, och med tickern SKAND. Aktien har ett P/E-tal på -74.2 och P/S-tal på 0.9 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Skandia GreenPower (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Skandia GreenPower (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se Skandia GreenPower (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Skandia GreenPower (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Skandia GreenPower (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Skandia GreenPower (NO).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Skandia GreenPower (NO)

Skandia GreenPower (NO)

TickerSKAND
ListaMerkur Market
LandNorge
SektorKraftförsörjning
BranschSolkraft
Börsvärde222 MNOK
Omsättning234 MNOK
Vinst-3 MNOK
P/E-74.2
P/S0.9

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Skandia GreenPower (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Skandia GreenPower (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter