Stayble Therapeutics (STABL) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Stayble Therapeutics aktie

STABL  

Stayble Therapeutics är verksamma inom läkemedelsbranschen. Bolaget arbetar idag med forskning och utveckling av nya injektionsbehandlingar mot kronisk degenerativ ryggsmärta. Läkemedelskandidaterna är framtagna och baserade på egenutvecklade teknologisk plattform. Störst verksamhet återfinns inom den nordiska marknaden och bolaget har sitt huvudkontor i Göteborg.

Stayble Therapeutics tillhör sektorn Hälsovård och branschen Läkemedel. Bolaget har ett börsvärde på 101 MSEK, en omsättning på 1 MSEK och med ett resultat på -12 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Stayble Therapeutics

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Stayble Therapeutics (STABL) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Stayble Therapeutics aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern STABL. Aktien har ett P/E-tal på -8.3 och P/S-tal på 1288.7 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Stayble Therapeutics utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Stayble Therapeutics Avanza – se aktiekurs idag

Se Stayble Therapeutics senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Stayble Therapeutics – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Stayble Therapeutics.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Stayble Therapeutics.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Stayble Therapeutics

Stayble Therapeutics

TickerSTABL
ListaFirst North
LandSverige
SektorHälsovård
BranschLäkemedel
Börsvärde101 MSEK
Omsättning1 MSEK
Vinst-12 MSEK
P/E-8.3
P/S1288.7

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Stayble Therapeutics

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Stayble Therapeutics? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter