Time People Group (TPGR) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Time People Group aktie

🔔 Skapa bevakning

TPGR  

Time People Group är ett koncern som bedriver konsultverksamhet. Störst specialisering sker inom IT och affärsutveckling och mot sektorerna bank, finans och försäkring. Verksamheten styrs utifrån vardera dotterbolag nischade mot olika specialistområden. Utöver huvudverksamheten erbjuder bolaget utbildningar och certifieringskurser. Bolaget har sitt huvudkontor i Stockholm.

Time People Group tillhör sektorn Informationsteknik och branschen IT-Konsulter. Bolaget har ett börsvärde på 210 MSEK, en omsättning på 204 MSEK och med ett resultat på 10 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Time People Group

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Time People Group (TPGR) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Time People Group aktie handlas på börsen i Sverige, på listan NGM, och med tickern TPGR. Aktien har ett P/E-tal på 20.1 och P/S-tal på 1 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Time People Group utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Time People Group senaste utdelning är 1.3 SEK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 4.3% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Time People Group Avanza – se aktiekurs idag

Se Time People Group senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Time People Group – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Time People Group.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Time People Group.

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Time People Group

Time People Group

TickerTPGR
ListaNGM
LandSverige
SektorInformationsteknik
BranschIT-Konsulter
Börsvärde210 MSEK
Omsättning204 MSEK
Vinst10 MSEK
P/E20.1
P/S1
Utdelning1.3 SEK
Direktavkastning4.3%

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Time People Group

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Time People Group? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter