United Int. Enterprises (DK) (UIE) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

United Int. Enterprises (DK) aktie

UIE  

United International Enterprises är ett investmentbolag inriktade mot råvaru- och jordbrukssektorn. Bolagets investeringsfilosofi är främst att investera i bolag som innehar produktion av vegetabilisk olja. Visionen är att vara en långsiktig ägare med strategisk påverkan på ledningens operativa roll. Bolaget grundades 1982 och har sitt huvudkontor i Nassau, Bahamas.

United Int. Enterprises (DK) tillhör sektorn Finans & Fastighet och branschen Investmentbolag. Bolaget har ett börsvärde på 5 952 MDKK, en omsättning på 1 895 MDKK och med ett resultat på 599 MDKK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien United Int. Enterprises (DK)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper United Int. Enterprises (DK) (UIE) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

United Int. Enterprises (DK) aktie handlas på börsen i Danmark, på listan Mid Cap, och med tickern UIE. Aktien har ett P/E-tal på 9.9 och P/S-tal på 3 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

United Int. Enterprises (DK) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

United Int. Enterprises (DK) senaste utdelning är 66.8 DKK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 3.8% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

United Int. Enterprises (DK) Avanza – se aktiekurs idag

Se United Int. Enterprises (DK) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter United Int. Enterprises (DK) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien United Int. Enterprises (DK).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i United Int. Enterprises (DK).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om United Int. Enterprises (DK)

United Int. Enterprises (DK)

TickerUIE
ListaMid Cap
LandDanmark
SektorFinans & Fastighet
BranschInvestmentbolag
Börsvärde5 952 MDKK
Omsättning1 895 MDKK
Vinst599 MDKK
P/E9.9
P/S3
Utdelning66.8 DKK
Direktavkastning3.8%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien United Int. Enterprises (DK)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om United Int. Enterprises (DK)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter