Vistin Pharma (NO) (VISTN) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Vistin Pharma (NO) aktie

🔔 Skapa bevakning

VISTN  

Vistin Pharma är ett norskt läkemedelsbolag. Bolaget bedriver forskning och utveckling samt vidare produktion av farmaceutiska substanser (API), främst substanserna metformin, kodein fosfat och folkodin. Substanserna används huvudsakligen vid behandling av diabetes. Idag innehas verksamhet på global nivå, med störst närvaro på den nordiska marknaden. Vistin Pharma grundades under 2015 och har sitt huvudkontor i Oslo.

Vistin Pharma (NO) tillhör sektorn Hälsovård och branschen Läkemedel. Bolaget har ett börsvärde på 927 MNOK, en omsättning på 247 MNOK och med ett resultat på 30 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Vistin Pharma (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Vistin Pharma (NO) (VISTN) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Vistin Pharma (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan OB Match, och med tickern VISTN. Aktien har ett P/E-tal på 30.9 och P/S-tal på 3.6 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Vistin Pharma (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Vistin Pharma (NO) senaste utdelning är 0.5 NOK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 2.4% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Vistin Pharma (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se Vistin Pharma (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Vistin Pharma (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Vistin Pharma (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Vistin Pharma (NO).

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Vistin Pharma (NO)

Vistin Pharma (NO)

TickerVISTN
ListaOB Match
LandNorge
SektorHälsovård
BranschLäkemedel
Börsvärde927 MNOK
Omsättning247 MNOK
Vinst30 MNOK
P/E30.9
P/S3.6
Utdelning0.5 NOK
Direktavkastning2.4%

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Vistin Pharma (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Vistin Pharma (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter