Volati (VOLO) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Volati aktie

VOLO  

Volati är en industrikoncern. Bolaget fokuserar på förvärv av bolag med god marknadsposition, arbetade affärsmodeller samt starka kassaflöden. Investeringarna drivs med målet att vara en långsiktig ägare och att arbeta nära styrelsen för att driva igenom strategiska åtgärder. Volati driver verksamhet globalt med fokus på affärssegmenten handel, konsument och industri. Huvudkontoret ligger i Stockholm.

Volati tillhör sektorn Finans & Fastighet och branschen Investmentbolag. Bolaget har ett börsvärde på 7 726 MSEK, en omsättning på 6 947 MSEK och med ett resultat på 348 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Volati

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Volati (VOLO) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Volati aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Mid Cap, och med tickern VOLO. Aktien har ett P/E-tal på 22.2 och P/S-tal på 1.1 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Volati utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Volati senaste utdelning är 11.2 SEK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 11.5% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Volati Avanza – se aktiekurs idag

Se Volati senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Volati – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Volati.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Volati.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Volati

Volati

TickerVOLO
ListaMid Cap
LandSverige
SektorFinans & Fastighet
BranschInvestmentbolag
Börsvärde7 726 MSEK
Omsättning6 947 MSEK
Vinst348 MSEK
P/E22.2
P/S1.1
Utdelning11.2 SEK
Direktavkastning11.5%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Volati

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Volati? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter