WeSC (WESC) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

WeSC aktie

WESC  

WeSC är ett klädvarumärke med rötter inom skateboardkulturen. Bolaget arbetar med design, produktion och försäljning av kläder och accessoarer inom segmentet streetfashion. Försäljning sker på global nivå med störst koncentration till kunder inom Sverige och USA, där kläderna säljs via egen distribution. Bolaget grundades 2000 och bolaget har sitt huvudkontor i Stockholm.

WeSC tillhör sektorn Sällanköpsvaror och branschen Kläder & Skor. Bolaget har ett börsvärde på 626 MSEK, en omsättning på 34 MSEK och med ett resultat på -15 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien WeSC

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper WeSC (WESC) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

WeSC aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern WESC. Aktien har ett P/E-tal på -40.4 och P/S-tal på 19.5 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

WeSC utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

WeSC Avanza – se aktiekurs idag

Se WeSC senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter WeSC – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien WeSC.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i WeSC.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om WeSC

WeSC

TickerWESC
ListaFirst North
LandSverige
SektorSällanköpsvaror
BranschKläder & Skor
Börsvärde626 MSEK
Omsättning34 MSEK
Vinst-15 MSEK
P/E-40.4
P/S19.5

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien WeSC

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om WeSC? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter