Boreo (FI) (BOREO) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Boreo (FI) aktie

🔔 Skapa bevakning

BOREO  

Yleiselektroniikka är verksamma inom detaljhandeln. Bolagets produkter består huvudsakligen av elektronikprodukter och innefattar alltifrån batterier, komponenter, antenner och kablar till verktyg för krävande miljöer inom elektronik – och kommunikation. Försäljning sker via bolagets E-handelsplattform men även via fysiska butiker. Störst verksamhet återfinns på den finska - och baltiska marknaden.

Boreo (FI) tillhör sektorn Industri och branschen Elektroniska komponenter. Bolaget har ett börsvärde på 157 MEUR, en omsättning på 60 MEUR och med ett resultat på 5 MEUR under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Boreo (FI)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Boreo (FI) (BOREO) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Boreo (FI) aktie handlas på börsen i Finland, på listan Small Cap, och med tickern BOREO. Aktien har ett P/E-tal på 29.6 och P/S-tal på 1.3 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Boreo (FI) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Boreo (FI) senaste utdelning är 0.4 EUR per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 0.7% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Boreo (FI) Avanza – se aktiekurs idag

Se Boreo (FI) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Boreo (FI) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Boreo (FI).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Boreo (FI).

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Insynshandel
Videos
Bloggar
Pressmeddelanden
Blankning
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Boreo (FI)

Boreo (FI)

TickerBOREO
ListaSmall Cap
LandFinland
SektorIndustri
BranschElektroniska komponenter
Börsvärde157 MEUR
Omsättning60 MEUR
Vinst5 MEUR
P/E29.6
P/S1.3
Utdelning0.4 EUR
Direktavkastning0.7%

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Boreo (FI)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Boreo (FI)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter